För att ge dig den bästa möjliga upplevelsen använder vi cookies på vår webbplats. Genom att klicka på “Acceptera”, tillåter du att vi lagrar kakor på din enhet i syfte att förbättra navigationen, analysera användingen av sidan. Läs gärna vår Integritetspolicy för mer information kring hur vi behandlar information och användandet av kakor.

Akutplacering HVB

Vi vill lära de ungdomar som kommer till oss att det finns en annan väg i livet, en väg där man kan leva i harmoni med sin omgivning, skapa goda relationer och finna sig tillrätta i sunda sociala sammanhang och i samhället. Vi vill ge dem hopp och vi vill låta dem upptäcka den bekräftelse de får och den tillfredsställelse de känner när de låter sina ödmjuka och omtänksamma sidor komma fram. På Staple lär sig ungdomarna att detta ger dem växt och självkänsla på ett helt nytt sätt, långt från vad de lärt sig tidigare.

Staple HVB-hem hus i trädgård

Är behovet av plats akut?

Kontakta vår HVB-jour dygnet runt om behovet av placering på HVB är akut. Vi kan på kort varsel ta hand om placering av ungdomar med problem inom kriminalitet och missbruk i behov av vård.
Staple Ungdomshem AB
Lärbro Staplebacke 1927
624 53 Lärbro
info@staple.se

Eller fyll i kontaktformuläret här bredvid och klicka på skicka så ser vi till att återkomma till dig så snart som möjligt.

Staple Ungdomshem är beläget 3,5 mil norr om Visby och har goda flygförbindelser från flera orter på fastlandet.
Färjelinjer till och från Nynäshamn och Oskarshamn.
Vi skjutsar alltid till och från färja/flyg vid besök. I övrigt finns det goda bussförbindelser över hela Gotland.

Tack! Ditt meddelande har skickats!
Hoppsan! Ett fel inträffade när meddelandet skulle skickas. Vänligen försök igen eller använd kontaktuppgifterna till vänster.
Vacker gotländsk naturVacker gotländsk solnedgång över havetFår som betar på en ängStenig gotländsk strand med utsikt över Karlsö